El Poble que canta comença a caminar:
Un grup de 12 cantaires de diferents corals de Catalunya (habituals de la manifestació de la Diada de cada any i animats per en Jordi Llobet) van decidir aquest anyd'anar-hi plegats i amb una altra psicologia: entonant cants patriòtics amb polifonia. Aquesta irrupció en la mani va provocar l'adhesió espontània de més cantaires que s'afegien a cantar amb el grup. Va ser una experiència molt gratificant per tots els participants. Un dels moments més vibrants de la cantada fou quan vam saludar la capçalera de la manifestació amb un vigorós Cant dels Segadors (just abans d'arribar al monument de Rafel de Casanova) i el President del Barça Joan Laporta, el Batlle d'Arenys de Munt Carles Mora, el Joel Joan i tota la capçalera de la manifestació es van aturar per tal d'oir l'Himne Nacional. Fou un moment d'esclat. La gent d'Arenys de Munt ens deien: Pugeu a cantar el dia 13 a Arenys de Munt! us hi esperem! Tant és així, que, animats com estàvem, vam decidir d'anar-hi. Heus aquí l'inici del Poble que canta. VilaWeb: La manifestació més gran de la Diada en les últimes dècades (notícia + vídeo) YouTube - Els Segadors diada 2009 (imatge-vídeo de Roger Buch)
Hem cancel·lat el compte del Banc Sabadell i de momenbt no hi ha previsió d'obrir-ne un altre... Gràcies per totes les col·laboracions.
Poble que canta, poble que avança !!!!
Vam començar una colla de cantaires de diferents corals l'11 de setembre de 2009 entonant cants patriòtics a la manifestació de Barcelona "Per un estat propi", i també a Arenys de Munt el 13 de setembre en el 1r referèndum per la independència. La idea és anar aplegant cantaires de corals dels Països Catalans que desitgin la independència del país, i participar, amb la veu cantant, a diversos esdeveniments amb l’objectiu de donar alegria i energia positiva al nostre procés cap a la independència, perquè estem convençuts que un poble que canta és un poble que avança. (ja en som més de 1100 cantaires connectats).
Ara és l'hora - Saule, Perkons, Daugava - Cor Jove de l'Orfeó Català
El Cor Jove de l’Orfeó Català (Dir.: Esteve Nabona) interpreta, sobre les runes del Born Centre Cultural, l’adaptació al català de “Saule, Pērkons, Daugava”. Aquesta obra va ser escrita pel letó Martins Brauns i es va convertir en l’himne de la Via Bàltica el 1989. Per a la versió catalana s’ha adaptat un fragment del poema "Meditació última" de Miquel Martí i Pol. Text adaptat per Jaume Ayats.
Històric Cant de la Senyera al Palau Sant Jordi (10-03-2012, constitució de l'ANC)
Històric Cant de la Senyera al Palau Sant Jordi el 10 de març de 2012, a càrrec d'una representació de 100 cantaires del Poble que Canta dirigits per en Jordi Llobet i Martí, en l'inici de l'acte de constitució de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana). (clica'n el vídeo de la imatge)
Guanyarem la llibertat
Clica la imatge (vídeo) i apren-te't aquesta cançó, la tindràs a punt per quan calgui. És el regal d'uns patriotes al poble de Catalunya, per reforçar les ales victorioses que ens portaran a la independència.
A un poble que canta no l'atura ningú
(clica'n el vídeo) El Cant de la Senyera en el Concert de St. Esteve 2012 pels cors de l'Orfeó Català dirigits per Josep Vila i Casañas.
VÍDEO: Reportatge de la telecadena internacional RUSSIA TODAY: "Catalunya continua clamant la independència". (Amb la participació de Poble que canta) efecte 28-F